Babagan Kita

about

Zhejiang Lion King Ventilator Co., Ltd. minangka pabrikan profesional saka macem-macem penggemar sentrifugal, penggemar aksial, penggemar AC, penggemar teknik, penggemar industri, umume kalebu Departemen Riset lan Pangembangan, Departemen Produksi, Departemen Penjualan, Pusat Pengujian, lan Departemen Pelayanan Pelanggan.

Perusahaan iki dununge ing Taizhou, sing cedhak karo Shanghai lan Ningbo kanthi sistem transportasi sing trep banget, lan perusahaan kasebut ndaftar dadi modal 22 yuta, jembar bangunan 20.000 meter persegi. Perusahaan sing biyen dikenal kanthi jeneng Pabrik Fan Taizhou Jielong, duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri penggemar lan teknologi.

Perusahaan kanthi teknologi produksi canggih sing canggih, digawe saka desain produk, manufaktur, integrasi sistem nganti sistem ujian bisnis integral. Saiki perusahaan duwe mesin bubut, pusat mesin, doyo CNC, mesin lentur CNC, mesin pemintalan CNC, mesin pemotong laser CNC, mesin press hidrolik, mesin balancing dinamis lan puluhan piranti liyane.

Lan nggawe pusat pengujian komprehensif sing sampurna, tes aliran udara, tes kebisingan, tes kekuatan torsi, tes suhu dhuwur lan kurang, tes kecepatan, tes umur, lan peralatan uji komparatif sing sampurna. Gumantung ing pusat teknologi cetakan perusahaan lan pusat teknologi rekayasa, kita ngrancang kipas sentrifugal piring lapisan sudhut mlengkung, kipas angin, kipas atap, kipas aksial, kipas kotak, kipas jet, blower pemadam kebakaran lan liya-liyane1000 jinis spesifikasi kipas logam lan kipas swara kurang.

Merek "LION KING" ora mung nggawe industri penggemar, lan uga sukses ing industri penyelamat darurat. Kayata Taizhou Lion King Signal Co., Ltd. lan Taizhou Lion King Rescue Air Cushion Co., LTD kanthi reputasi dhuwur ing sistem peringatan pertahanan sipil lan bantal udara nylametake geni. Saiki, merek "LION KING" wis misuwur lan misuwur banget. Kangge, produk kasebut uga diekspor menyang pirang-pirang negara, lan diajeni kanthi pujian lan pangenalan sing dhuwur banget saka para pelanggan domestik lan asing.

Perusahaan penting banget kanggo manajemen mutu. lan dianugerahi sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001 kanthi wiwitan. Dadi anggota Asosiasi Gerakan & Kontrol Udara.

Perusahaan kasebut mesthi negesake filosofi bisnis " Keamanan Pertama, Kualitas Pertama", Semangat" adhedhasar Kejujuran, Inovasi kanggo Ningkatake Pembangunan. " lan nglayani kabeh pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan sing apik banget.