Panyedhiya peralatan ventilasi utama wiwit taun 1994.

Zhejiang Lion King Ventilator Co., Ltd. minangka produsen profesional macem-macem penggemar sentrifugal, penggemar aksial, penggemar AC, penggemar teknik, penggemar industri, umume kalebu Departemen Riset lan Pengembangan, Departemen Produksi, Departemen Penjualan, Pusat Tes, lan Departemen Pelayanan Pelanggan.

  • Air conditioning fan

    Kipas udara

    • Maju Kipas Centrifugal
    • Kipas Centrifugal sudhut mlengkung mundur
    • Kipas Plug
  • Engineering Fan

    Penggemar Teknik

    • Kipas Axial
    • Kipas Atap
    • Kipas jinis Box
  • Accessories

    Aksesoris

    • Gulung
    • Impeller
    • Bingkai
  • Projects

    Proyek

    • Tekanan lan sistem Ventilasi
    • Sistem Exhaust Fume
    • Sistem Ventilasi UKitchen

Warta Ngunjungi Pelanggan

  • Gagasan ide Edison

    Nalika dheweke ndeleng Wang Liangren, manajer umum Taizhou lainke alarm Co., Ltd., dheweke ngadeg ing jejere "House Tin" kanthi obeng ing tangane. Cuaca sing panas banget krasa kringete lan klambi putihe wis teles. "Kira iki?" Dheweke nggepuk wong lanang ing sakiwa ...

  • Kita bali kerja lan kabeh wis normal maneh, produksi isih aktif.

    Halo, Kita bali kerja lan kabeh wis normal maneh, produksi isih ana. Amarga wis nyiyapake bahan mentah sadurunge preinan, saiki kita bisa nganti 3000pc kanthi gampang sajrone wulan iki. Kita bisa kanthi stabil lan gampang nyedhiyakake penggemar aksial, penggemar sentrifugal yen sampeyan butuh saiki.