Kita bali kerja lan kabeh wis normal maneh, produksi isih aktif.

hrt

Halo, Kita bali kerja lan kabeh wis normal maneh, produksi isih ana.

Amarga wis nyiyapake bahan mentah sadurunge preinan, saiki kita bisa nganti 3000pc kanthi gampang sajrone wulan iki.

Kita bisa kanthi stabil lan gampang nyedhiyakake penggemar aksial, penggemar sentrifugal yen sampeyan butuh saiki.


Wektu kiriman: Mar-02-2021