FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa paramèter utama ventilator?

Parameter utama, karakteristik penggemar, ana papat nomer: Kapasitas (V) Tekanan (p) Efisiensi (n) Kecepatan puteran (n min.-1)

Apa Kapasitas kasebut?

Kapasitas yaiku jumlah cairan sing dipindhah dening kipas, volume, sajrone unit wektu, lan umume ditulis ing m3/ jam, m3/ min., m3/ detik

Apa Tekanan Total lan kepiye cara ngetung?

Tekanan total (pt) yaiku jumlah tekanan statis (pst), yaiku energi sing dibutuhake kanggo nahan gesekan sing beda saka sistem, lan tekanan dinamis (pd) utawa energi kinetik sing diwenehake marang cairan obah (pt = pst + pd ). Tekanan dinamis gumantung saka kacepetan cairan (v) lan gravitasi tartamtu (y).

formula-dinamic-pressure

Endi:
pd = tekanan dinamis (Pa)
y = gravitasi spesifik cairan (Kg / m3)
v = kacepetan cairan ing bukaan penggemar sing dianggo sistem (m / sec)

formula-capacity-pressure

Endi:
V = kapasitas (m3 / detik)
A = ngukur bukaan sing digunakake dening sistem (m2)
v = kacepetan cairan ing bukaan penggemar sing dianggo sistem (m / sec)

Apa output lan kepiye cara ngetung?

Efisiensi yaiku rasio antarane energi sing digawe penggemar lan input energi menyang motor nyopir penggemar

output efficency formula

Endi:
n = efisiensi (%)
V = kapasitas (m3 / detik)
pt = daya serap (KW)
P = tekanan total (daPa)

Apa kacepetan rotasi? Apa sing kedadeyan ngganti jumlah revolusi?

Kacepetan rotasi yaiku nomer révolusi sing kudu ditindakake penggemar kipas supaya bisa nyukupi sarat kinerja.
Amarga jumlah révolusi beda-beda (n), nalika gravitasi spesifik cairan tetep (?), Variasi ing ngisor iki kedadeyan:
Kapasitas (V) sebanding langsung karo kacepetan rotasi, mula:

t (1)

Endi:
n = kacepetan puteran
V = kapasitas
V1 = kapasitas anyar sing dipikolehi sawise beda-beda saka kacepetan puteran
n1 = kacepetan rotasi anyar

t (2)

Endi:
n = kacepetan puteran
pt = tekanan total
pt1 = tekanan total anyar sing dipikolehi nalika beda-beda saka kacepetan puteran
n1 = kacepetan rotasi anyar

Tenaga sing diserap (P) beda-beda kanthi rasio kubus, mula:

formula-speed-rotation-abs.power_

Endi:
n = kacepetan puteran
P = abs. kekuwatan
P1 = input listrik anyar sing dipikolehi nalika beda-beda saka kacepetan puteran
n1 = kacepetan rotasi anyar

Kepiye cara ngitung gravitasi tartamtu?

Gravitasi tartamtu (y) bisa diwilang karo formula ing ngisor iki

gravity formula

Endi:
273 = nol mutlak (° C)
t = suhu cairan (° C)
y = gravitasi spesifik udara ing t C (Kg / m3)
Pb = tekanan barometrik (mm Hg)
13,59 = gravitasi spesifik merkuri ing 0 C (kg / dm3)

Kanggo gampang ngitung, bobot udhara ing macem-macem suhu lan dhuwur uga wis kalebu ing tabel ing ngisor iki:

Suhu

-40 ° C

-20 ° C

0 ° C

10 ° C

15 ° C

20 ° C

30 ° C

40 ° C

50 ° C

60 ° C

70 ° C

Dhuwur
ing ndhuwur
lumahing segara
ing meter
0

1.514

1.395

1.293

1.247

1.226

1.204

1.165

1,127

1.092

1.060

1.029

500

1.435

1.321

1.225

1.181

1,161

1,141

1.103

1.068

1.035

1.004

0,975

1000

1.355

1.248

1.156

1.116

1.096

1.078

1.042

1.009

0,977

0,948

0,920

1500

1.275

1.175

1.088

1.050

1.032

1.014

0,981

0,949

0,920

0,892

0,866

2000

1.196

1.101

1.020

0,984

0,967

0,951

0,919

0,890

0,862

0,837

0,812

2500

1.116

1.028

0,952

0,919

0,903

0,887

0,858

0,831

0,805

0,781

0,758

Suhu

80 ° C

90 ° C

100 ° C

120 ° C

150 ° C

200 ° C

250 ° C

300 ° C

350 ° C

400 ° C

70C

Dhuwur
ing ndhuwur
lumahing segara
ing meter
0

1.000

0,972

0,946

0,898

0,834

0,746

0,675

0,616

0,566

0,524

1.029

500

0,947

0,921

0,896

0,851

0,790

0,707

0,639

0,583

0,537

0,497

0,975

1000

0,894

0,870

0,846

0,803

0,746

0,667

0,604

0,551

0,507

0,469

0,920

1500

0,842

0,819

0,797

0,756

0,702

0,628

0,568

0,519

0,477

0,442

0,866

2000

0,789

0,767

0,747

0,709

0,659

0,589

0,533

0,486

0,447

0,414

0,812

2500

0,737

0,716

0,697

0,662

0,615

0,550

0,497

0,454

0,417

0,386

0,758

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Ya, We Zhejiang Lion King Ventilator Co., Ltd. minangka produsen profesional sing spesialis ing penggemar HVAC, penggemar aksial, penggemar sentrifugal, penggemar AC, penggemar teknik dll kanggo aplikasi AC, ex-changer udara, adhem, pemanas, konveksi lantai, pemurni sterilisasi, pembersih udara, pembersih medis, lan ventilasi, industri energi, kabinet 5G ...

Apa kualitas produk sampeyan?

Nganti saiki, kita entuk sertifikat AMCA, CE, ROHS, CCC.
Ndhuwur kualitas kelas ndhuwur lan kelas paling dhuwur yaiku pilihan sampeyan ing kisaran. Kualitas kasebut cukup apik, lan dipercaya karo akeh pelanggan ing jaban rangkah.

Apa jumlah pesanan minimum sampeyan, apa sampeyan bisa ngirim conto?

Jumlah pesanan minimum kita yaiku 1 set, tegese pesanan sampel utawa pesanan tes bisa ditampa, nampani sampeyan teka lan ngunjungi perusahaan.

Apa mesin kasebut bisa disesuaikan karo kebutuhan, kayata nganggo logo?

Mesin kita bisa disesuaikan karo kebutuhan sampeyan, Sijine logo lan paket OEM uga kasedhiya.

Apa lead time sampeyan? 

7 dina -25 dina, gumantung saka volume lan macem-macem barang.

Babagan layanan sawise adol, kepiye sampeyan bisa ngrampungake masalah sing ana ing pelanggan jaban rangkah kanthi tepat wektu? 

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Kabeh produk ditindakake QC lan inspeksi sing ketat sadurunge dikirim.
Garansi mesin biasane 12 wulan, sajrone wektu iki, kita bakal langsung ngatur ekspres internasional, kanggo mriksa manawa komponen ganti bakal dikirim sanalika bisa.

Kepiye wektu sampeyan nanggapi? 

Sampeyan bakal entuk wangsulan sajrone 2 jam kanthi online dening manajer Wechat, Whatsapp, Skype, Messager lan Trade.
Sampeyan bakal nanggapi sajrone 8 jam kanthi offline.
Moble mesthi kasedhiya kanggo njupuk telpon.