Penggemar Inlet Double Centrifugal kanthi motor rotor eksternal efisiensi tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Kipas Centrifugal
Bahan Blade:
waja galvanis
Sing dipasang:
STANDING GRATIS
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
LIONKING
Daya:
7,5 ~ 4000KW
Tegangan:
220V
Volume Udara:
1000-20000m3 / h
Sertifikasi:
ce, CCC, RoHS, ISO
Garansi:
1 Taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan online, Ora kasedhiya layanan jaban rangkah
Katrangan Produk

Penggemar Inlet Double Centrifugal kanthi motor rotor eksternal efisiensi tinggi

Seri LKB penggemar sentrifugal multi-glathi sudhut mlengkung kalebu swara sithik lan penggemar struktur kompak sing dikembangake kanthi teknologi canggih, nggunakake drive langsung motor rotor eksternal. Penggemar ditandhani kanthi efisiensi dhuwur, swara sithik, aliran udara gedhe, ukuran cilik, struktur kompak. Dheweke minangka peralatan tambahan kanggo unit AC, kabinet, AC, volume liyane, lan alat pemanas, AC, pemurnian, peralatan ventilasi.

1, Diameter Impeller: 200 ~ 500 mm

2, Range Volume Udara: 1000 ~ 20000 m³ / h
3, kisaran tekanan total: 200 ~ 850 Pa
4, kisaran swara: 60 ~ 84dB (A)
5, Jenis Mengemudi: Drive rotor motor eksternal langsung
6, Model: 200, 225, 250, 280, 315, 355, 400, 450, 500
7, Aplikasi: Peralatan tambahan sing cocog kanggo unit AC, kabinet, AC, volume liyane, lan pemanas, AC, peralatan pemurnian.
Aliran Produksi

Sertifikasi

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita