Kipas Keseluruhan Blower House Blower Fan Kipas Impeller

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Kipas Centrifugal
Bahan Blade:
Lembaran baja galvanis
Sing dipasang:
STANDING GRATIS
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
LIONKING
Nomer Model:
LKD
Tegangan:
220V
Sertifikasi:
ce, AMCA
Garansi:
1 Taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan teknis video, Ora kasedhiya layanan jaban rangkah
Diameter Impeller:
200 ~ 1000mm
Total kisaran tekanan:
200 ~ 1500Pa
Kisaran swara:
70 ~ 110dB (A)
Jinis drive:
Sabuk drive
Katrangan Produk
Kipas Keseluruhan Blower House Blower Fan Kipas Impeller
Seri LKD penggemar empar multi-agul-agul maju minangka produk sing nembe dikembangake sing nganggo lading bentuk godhong mlengkung khusus. Jangkauan volume udara bisa nganti 2500 -100000 m³ / jam. Udhara ing njero saluran aliran digawe cepet banget, nyuda vortex ngeculake ing impeller lan ngilangi pusaran ing lawang agul-agul, sing bakal nyuda swara lan nambah efisiensi kipas kanthi signifikan.
1, Diameter Impeller: 280 ~ 1000 mm
2, Range Volume Udara: 2500 ~ 100000 m³ / h
3, kisaran tekanan total: 200 ~ 1500 Pa
4, Efisiensi Tekanan Total: 58 ~ 68%
5, Range Swara: 70 ~ 110dB (A)
6, Jenis Driving: Sabuk penggerak.
7, Model: 200, 225, 250, 280, 315, 355, 400, 450, 500, 560, 630, 710, 800, 900, 1000
8, Aplikasi: Piranti tambahan sing cocog kanggo unit AC modular, lan pemanas, AC, pemurnian, peralatan ventilasi liyane.

 

Informasi Perusahaan

  Zhejiang Lion King Ventilator Co., Ltd., produsen profesional macem-macem penggemar aksial, penggemar sentrifugal, penggemar AC, penggemar teknik, umume kalebu Departemen Riset lan Pengembangan, Departemen Produksi, Departemen Penjualan, Pusat Tes, lan Layanan Pelanggan.
    Dumunung ing Kutha Taizhou, Provinsi Zhejiang, sing cedhak karo Shanghai lan Ningbo kanthi sistem transportasi sing trep banget. Perusahaan kasebut duwe mesin bubut CNC, pusat mesin CNC, press punch CNC, mesin bending CNC, mesin pemintal CNC, press hidrolik, mesin balancing dinamis lan peralatan liyane.
    Perusahaan kasebut duwe Pusat Tes sing komprehensif sing sampurna, kalebu fasilitas kanggo tes volume udara, tes kebisingan, kekuatan torsi lan tes gaya tarik, tes suhu dhuwur lan kurang, tes overspeed, tes urip, lsp.
    Gumantung ing pusat teknologi cetakan lan pusat teknologi rekayasa, perusahaan wis ngembangake penggemar empar multi-agul-agul, kipas sentrifugal mundur, kipas tanpa volume, kipas atap, kipas aliran aksial, seri kipas tipe kothak kanthi luwih saka 100 spesifikasi penggemar logam lan penggemar swara kurang.
    Perusahaan kasebut penting banget kanggo manajemen mutu, lan dianugerahi sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001 kanthi wiwitan. Saiki, merek "LION KING" wis entuk popularitas lan reputasi pantes banget. Kangge, produk kasebut uga diekspor menyang pirang-pirang negara, lan diajeni kanthi pujian lan pangenalan sing dhuwur banget saka para pelanggan domestik lan asing.
    Perusahaan kasebut mesthi negesake filosofi bisnis "First Security, Quality First", lan tetep ngawula kabeh pelanggan adhedhasar " inovasi, respon cepet, lan layanan lengkap. ”

Sertifikasi

 

Kustomisasi Kasedhiya

Yen sampeyan ora nemokake produk sing dikarepake ing kisaran, hubungi kami kanggo layanan kustomisasi kanthi bebas. tim insinyur profesional kita bakal bisa ngrampungake sampeyan.
Apa wae dimensi penggemar aliran silang, aliran udara, tekanan udara, level swara, posisi instalasi utawa fungsi liyane kasedhiya kanggo sampeyan ngatur

Informasi Kontak

 cell-phone

Hp

008618167069821

 whatsapp

Whatsapp

008618167069821

 skype

Skype

urip: .cid.524d99b726bc4175

 wechat (1)

Wechat

lionkingfan

 QQ (1)

QQ

2796640754

 mail (1)

Kiriman

lionking8@lkfan.com

 IE

Situs web

www.lkventilator.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita