Penggemar Centrifugal sudhut mlengkung Inlet kaping pindho

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Kipas Centrifugal
Tipe Saiki Listrik:
AC
Bahan Blade:
waja tahan karat
Sing dipasang:
Kipas Langit-langit
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
LIONKING
Nomer Model:
LKB
Daya:
1,5 ~ 800kW
Tegangan:
220V
Volume Udara:
1000-20000m³ / h
Kacepetan:
480 ~ 1450r / m
Sertifikasi:
ce, ISO
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Ora kasedhiya layanan jaban rangkah
Katrangan Produk

Inlet dobel maju penggemar sentrifugal sudhut mlengkung

Seri LKB penggemar sentrifugal multi-glathi sudhut mlengkung kalebu swara sithik lan penggemar struktur kompak sing dikembangake kanthi teknologi canggih, nggunakake drive langsung motor rotor eksternal. Penggemar ditandhani kanthi efisiensi dhuwur, swara sithik, aliran udara gedhe, ukuran cilik, struktur kompak. Dheweke minangka peralatan tambahan kanggo unit AC, kabinet, AC, volume liyane, lan alat pemanas, AC, pemurnian, peralatan ventilasi.

1, Diameter Impeller: 200 ~ 500 mm

2, Range Volume Udara: 1000 ~ 20000 m³ / h
3, kisaran tekanan total: 200 ~ 850 Pa
4, kisaran swara: 60 ~ 84dB (A)
5, Jenis Mengemudi: Drive rotor motor eksternal langsung
6, Model: 200, 225, 250, 280, 315, 355, 400, 450, 500
7, Aplikasi: Peralatan tambahan sing cocog kanggo unit AC, kabinet, AC, volume liyane, lan pemanas, AC, peralatan pemurnian.
Aliran Produksi

 

Sertifikasi

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita