Penggemar Centrifugal Kanggo Sistem AHU, FFU, MAU, HVAC

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Kipas Centrifugal
Tipe Saiki Listrik:
AC
Bahan Blade:
waja tahan karat
Sing dipasang:
Kipas Langit-langit
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
LIONKING
Nomer Model:
LKZ
Daya:
7,5 ~ 4000KW
Tegangan:
220V
Volume Udara:
800-5000m³ / h
Kacepetan:
480 ~ 1450r / m
Sertifikasi:
ce, ISO
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Ora kasedhiya layanan jaban rangkah
Katrangan Produk

Penggemar Centrifugal Kanggo Sistem AHU, FFU, MAU, HVAC

 Penggemar AC sentrifugal seri LKZ adhedhasar seri LKT. Penggemar yaiku penggemar swara sithik sing nembe dikembangake miturut produk internasional sing padha maju. Kanthi drive langsung motor fase siji, para penggemar duwe efisiensi dhuwur, swara sithik, regulasi kacepetan gampang, struktur kompak. Iki minangka peralatan tambahan sing cocog kanggo AC, volume udara, unit pendingin udara duktus, lan pemanas, peralatan pemurnian liyane.

 

1, Diameter Impeller: 200 ~ 320 mm
2, Range Volume Udara: 800 ~ 5200 m³ / h
3, kisaran tekanan total: 68 ~ 624 Pa
4, Range Swara: 50 ~ 73dB (A)
5, Tipe nyopir: Drive phase motor langsung.
6, Model: 7-7, 8-8, 9-7, 9-9, 10-8, 10-10, 12-9, 12-12. Produk non-standar kasedhiya miturut kebutuhan pelanggan, motor DC Brushless bisa digunakake.
7, Aplikasi: Piranti tambahan sing cocog kanggo AC kanthi volume udara variabel (VAV), unit pendingin udara duktus, lan pemanasan, peralatan pemurnian liyane.

 

Informasi Perusahaan

  Zhejiang Lion King Ventilator Co., Ltd., produsen profesional macem-macem penggemar aksial, penggemar sentrifugal, penggemar AC, penggemar teknik, umume kalebu Departemen Riset lan Pengembangan, Departemen Produksi, Departemen Penjualan, Pusat Tes, lan Layanan Pelanggan.
    Dumunung ing Kutha Taizhou, Provinsi Zhejiang, sing cedhak karo Shanghai lan Ningbo kanthi sistem transportasi sing trep banget. Perusahaan kasebut duwe mesin bubut CNC, pusat mesin CNC, press punch CNC, mesin bending CNC, mesin pemintal CNC, press hidrolik, mesin balancing dinamis lan peralatan liyane.
    Perusahaan kasebut duwe Pusat Tes sing komprehensif sing sampurna, kalebu fasilitas kanggo tes volume udara, tes kebisingan, kekuatan torsi lan tes gaya tarik, tes suhu dhuwur lan kurang, tes overspeed, tes urip, lsp.
    Gumantung ing pusat teknologi cetakan lan pusat teknologi rekayasa, perusahaan wis ngembangake penggemar empar multi-agul-agul, kipas sentrifugal mundur, kipas tanpa volume, kipas atap, kipas aliran aksial, seri kipas tipe kothak kanthi luwih saka 100 spesifikasi penggemar logam lan penggemar swara kurang.
    Perusahaan kasebut penting banget kanggo manajemen mutu, lan dianugerahi sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001 kanthi wiwitan. Saiki, merek "LION KING" wis entuk popularitas lan reputasi pantes banget. Kangge, produk kasebut uga diekspor menyang pirang-pirang negara, lan diajeni kanthi pujian lan pangenalan sing dhuwur banget saka para pelanggan domestik lan asing.
    Perusahaan kasebut mesthi negesake filosofi bisnis "First Security, Quality First", lan tetep ngladeni kabeh pelanggan adhedhasar "kejujuran, inovasi, respon cepet, lan layanan lengkap."

Sertifikasi

 

Aliran Produksi

Aliran Produksi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita