Kipas sentrifugal, inlet dobel, dilengkapi glathi sudhut mlengkung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Kipas Centrifugal
Tipe Saiki Listrik:
AC
Bahan Blade:
waja tahan karat
Sing dipasang:
Kipas Saluran
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
LIONKING
Nomer Model:
LKT
Tegangan:
220V
Sertifikasi:
ce, ISO
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan online, Ora kasedhiya layanan jaban rangkah
Katrangan Produk

 Penggemar AC sentrifugal seri LKZ adhedhasar seri LKT. Penggemar yaiku penggemar swara sithik sing nembe dikembangake miturut produk internasional sing padha maju. Kanthi drive langsung motor fase siji, para penggemar duwe efisiensi dhuwur, swara sithik, regulasi kacepetan gampang, struktur kompak. Iki minangka peralatan tambahan sing cocog kanggo AC, volume udara, unit pendingin udara duktus, lan pemanas, peralatan pemurnian liyane.

 

1, Diameter Impeller: 200-300mm

2, Range Volume Udara: 800 ~ 5000 m³ / h

3, Total tekanan: 68 ~ 400 Pa

4, Efisiensi Tekanan Total: 50 ~ 69%

5, Range Swara: 50 ~ 73dB (A)

6, Metode nyopir: Drive langsung

7, Model No. Setting: 7-7, 8-8, 9-7, 9-9, 10-8, 10-10, 12-9, 12-12

8, Aplikasi: Piranti tambahan sing cocog kanggo AC kanthi volume udara variabel (VAV), unit pendingin udara duktus, lan pemanasan, peralatan pemurnian liyane.

 

Sertifikasi

 

Aliran Produksi

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita