Fan Exhaust Atap Industri

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Kipas Aliran Axial
Tipe Saiki Listrik:
AC
Sing dipasang:
Kipas Langit-langit
Bahan Blade:
waja tahan karat
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
LIONKING
Nomer Model:
RACF
Tegangan:
220V
Daya:
0,5-100w
Volume Udara:
1000-100000m³ / h
Kacepetan:
2300RPM-3000RPM
Sertifikasi:
ISO
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Ora kasedhiya layanan jaban rangkah
Katrangan Produk

RACF penggemar gendheng

RACF penggemar gendheng terus-terusan bisa mbukak luwih saka 0,5 jam ing asap gas kanthi suhu munggah kanggo

280. Para penggemar populer digunakake kanggo ventilasi atap utawa evakuasi asap geni ing bangunan pabrik.

Diameter Impeller: 315-1250 mm

Rentang Volume Udara: 1000-100000 m³ / jam

Rentang Tekanan: Nganti 1200 Pa

Suhu Makarya: Bisa terus-terusan luwih saka 0,5 jam sajrone 280 f asap gas.

Jenis Drive: Drive langsung

Instalasi: Dipasang nganggo flange bunder utawa persegi, utawa instalasi flashing.

Aplikasi: Evakuasi asap perang, ventilasi atap bengkel, ventilasi tahan bledosan.

 

Sertifikasi

 

Aliran Produksi

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita